Tarvitsetko apua?

Batman vs. Teräsmies neonvalo

35,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Viitan lehahdus varjoissa, lentävä hahmo taivaalla ja odottava hiljaisuus… Kahden sarjakuvien supersankarin on aika ottaa toisistaan mittaa. Upea Teräsmiehen logolla varustettu lepakon mallinen neonvalaisin tuo synkeä makean tunnelman tullessaan jokaiseen huoneeseen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Todella tyylikäs Teräsmies vs Batman neonvalo yöpöydälle tai vaikkapa kotibaarin valaistukseksi. Tähän valaisimeen nämä kaksi supersankaria mahtuvat yht’aikaa, mutta ole varuillasi, ei ole luonnollista näille kahdelle jakaa samaa tilaa.

Koristevalo on muotoiltu lepakon malliseksi ja sen edustassa on kaikkien tunnistama Teräsmiehen S-logo. Neonvalo rajaa lepakon mallia ja tekee tästä lampusta erittäin persoonallisen ja huomiota herättävän. Valaisin on virallisesti lisensoitu DC-Comicin tuote. Se sopii erinomaisesti luomaan intensiivistä synkänhämärää tunnelmaa huoneeseen.

Tämä valaisin sopii niin sarjakuvamaailmasta ja elokuvista kiinnostuneille, kuin myös tumman synkästä muotoilusta kiinnostuneille sisustajillekin. Mielenkiintoinen käyttöesine, joka herättää huomiota ulkonäöllään ja kerää varmasti ihailevia katseita. Enää elokuvan Teräsmies vs Batman taistelun ei tarvitse jäädä valkokankaalle, vaan se hyppää jatkamaan taisteluaan suoraan kotiisi.

Tuotetiedot

Batman vs Teräsmies neonvalo

  • Virallinen lisenssoitu DC-Comics tuote
  • Pakkauskoko: n. 4.5 x 22.2 x 16.4cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-25T23:32:17+00:00