Tarvitsetko apua?

Batman-kynnysmatto

23,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Batman-kynnysmatto on tervetullut lahja kaikille lepakkomiehen ystäville ja lepakoista pitäville. Kookoskuituinen matto on omiaan pysäyttämään kenkien mukana sisääntulevan lian, kuran ja hiekoitussepelin. Näin sisätilat pysyvät siistimpinä ja siivota ei tarvitse ehkä ihan niin usein. Säästyneen ajan voi käyttää vaikkapa Batman-elokuvia katsellen! Batman-kynnysmatossa on lepakko-logo ja "tervetuloa lepakkoluolaan" -teksti englanniksi. Lepakkoluola on Batmanin salainen tukikohta, jossa hän säilyttää lepakkomiesasujaan, varusteitaan ja kulkuvälineitään. Myös Batmanin liikuntatila löytyy lepakkoluolasta. Batman-ovimatto sopii siis hyvin niin kotiovelle, autotallin ovelle kuin kuntosalinkin ovelle. Tilaa nyt käytännöllinen lahja Batman-fanille!

Other customers bought

Kuvaus

Batman on ollut yli seitsemän vuosikymmenen ajan supersankari, josta on tehty sarjakuvia, videopelejä, televisiosarjoja ja elokuvia. Batman taistelee rikollisia ja rikollisuutta vastaan Gotham Cityssa ilman erityisiä supervoimia. Ehkä sen vuoksi Batmanista on tullut monen suosikkisankari ja lähes kaikki tuntevat hänet. Siksi Batman-logolla varustettu kynnysmatto on varma lahjaidea monille meistä. Kookoskuituinen kynnysmatto Batman-logolla näyttää tyylikkäälle ja se on helppo puhdistaa hiekasta ja muusta roskasta ravistamalla ja imuroimalla.

Maton pohja pitää kosteuden loitolla lattiamateriaalista ja matto pysyy hyvin paikoillaan, sillä pohja on myös käsitelty luistamattomaksi. Maton mitat ovat 40 x 60 senttimetriä ja se sopii hyvin eteistiloihin ulkoa tulevan lian ja pölyn pysäyttämiseen. Kun kengät puhdistetaan mattoon, sisätiloihin pääsee huomattavasti vähemmän likaa. Kynnysmatto on varsin käyttökelpoinen lahja, jota tulee käytettyä päivittäin. Tilaa kynnysmatto lahjaksi nykyajan sankarille, joka osaa arvostaa tätä käytännöllistä lahjaa taistelussa kuraa vastaan! Suomen talven loskakelien aikaan arvostus vielä lisääntyy ja lahjan saaja muistaa kiitollisena lahjan antajaa.

Tuotetiedot

Batman-kynnysmatto

  • kynnysmatto lepakko-logolla ja "Welcome to the Batcave" -tekstillä
  • materiaalit:
  • päällysosa 100% kookoskuitua
  • maton pohja käsitelty luistamattomaksi
  • mitat: 40 x 60 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-11-29T10:04:38+00:00