Tarvitsetko apua?

Batman 3D-lamppu

47,90 €
Sis. alv
- +
Mahtava lahjaidea! Kun ripustat tämän valaisimen seinällesi, yön ritari valvoo untasi! Erittäin cool Batman 3D-lamppu luo seinälle kolmiulotteisuuden illusion ja toimii paristoilla. Valaisin onkin tyylikäs sisustuselementti kaikille sarjakuva-intoilijoille ja Batman-mytologian tuntijoille! 3D-efekti on vaikuttava: aivan kuin Batmanin kasvot puskisivat seinästä läpi – kiitos lampun ympärille seinään ripustettavan 3D-tarran. Tässä onkin passeli annettava sukulaisten jälkikasvulle, omalle pojalle ja toki myös jo aikuiselle sarjakuvadiggarille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viittaritari, yön ritari, Lepakkomies, Batman – rakkaalla supersankarilla on monta kutsumanimeä! Batman on eräs maailman tunnetuimmista sarjakuvasankareista, ja nyt voitkin ripustaa Batmanin seinällesi – upeana 3D-valaisimena! Lamppu on muotoiltu Batmanin kasvojen näköiseksi, ja hieno 3D-tarra muodostaa efektin, jossa Batman näyttää tunkeutuvan suoraan seinän läpi. Illuusion luo lampun ympärille seinään kiinni iskettävä tarra. Batman 3D-lamppu onkin hieno lahjaidea kenelle tahansa sarjakuvista kiinnostuneelle.

Batman on Teräsmiehen ohella vanhimpia ja tunnetuimpia yhdysvaltalaisia sarjakuvasankareita, jonka ensimmäiset esiintymiset tapahtuivat Teräsmiehen tapaan 1930-luvulla. Välillä nämä kaksi popkulttuurisankaria ovat myös seikkailleet samoissa sarjakuvissa ja elokuvissa. Batmanista on tehty kymmenkunta elokuvaa ja lukemattomia piirrossarjoja, ja monet 1960-luvulla televisiota katsoneet muistavatkin myös koomisen Batman-sarjan, jossa viittasankari oli puettu ei niin istuviin trikooisiin.

Batman onkin kiehtova ja moniulotteinen hahmo, ja tämä cool ja tyylikäs lamppu kantaakin itsessään Batmanin henkeä – erittäin ällistyttävä deko-elementti. Tätä oivallisempaa lahjaideaa esimerkiksi teini-ikäiselle on hankala keksiä. Lampun kolmeasentoisen virtakytkimen kautta lamppu voidaan ajastaa sammummaan tietyn ajan kuluttua ja lukulamppuna Batman toimiikin siksi hienosti! Lisäksi lamppu vangitsee katseet ja näyttää kodin sisustuksessa uskomattoman hienolta.

Tuotetiedot

  • ripustetaan tarranauhalla (ei mukana pakkauksessa) tai ruuveilla (tappi ja ruuvit mukana pakkauksessa)
  • sisältää käyttöohjeet
  • mukana 3D-tarra
  • suositellaan asennettavaksi tasaiselle pinnalle
  • kolmikohtainen kytkin: koko ajan päällä, 30 minuuttia päällä, pois päältä
  • mitat: 17,9 cm x 11,9 cm x 30,7 cm
  • paristot eivät sisälly pakkaukseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-23T20:50:31+00:00