Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Bar-Butler Plus pulloteline ja annostelija

Saisiko olla makoisa cocktail, lempeä long drink tai herkullinen grogi? No miksikäs ei! Bar-Butler Plus tekee drinkkien sekoittamisesta helpompaa ja vaivattomampaa, ja tyylikäskin se on. Ripusta Bar-Butler Plusiin yhtä aikaa neljä pulloa lempijuomiasi ja annostele aina oikea määrä lasiin kätevän suuttimen avulla. Tämä on välttämätön lahjaidea jokaiseen kotibaariin, jokaiselle oman elämänsä drinkkimestarille. Bar-Butler Plus muuttaa jokaisen olohuoneiden juomanlaskijan baaritiskin suurimmaksi tähdeksi!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
42,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Nyt kaikki drinkkimestarit ja cocktail-harrastajat kuulolle! Bar-Butler Plus on metallinen, pyöritettävä pulloteline, jossa on tilaa neljälle oman maun mukaan valittavalle, täyskokoiselle lasipullolle. Pullot kiinnitetään telineeseen ylösalaisin ja niiden kaulaan asetetaan annostelija, joka laskee pullosta juomaa neljä senttilitraa kerrallaan. Cocktailien, grogien, long drinkien ja juomasekoitusten tekemisestä tulee hauskaa ja ennen kaikkea helppoa puuhaa, kun ainesosien suhteet muodostuvat annostelijan avulla juuri oikeiksi. Teline pyörii akselinsa ympäri ja oikeaan pulloon pääsee helposti käsiksi. Alumiininen runko on tukeva ja pitää pullot tiukasti paikoillaan, ja pullojen kiinnittäminen telineeseen on vaivatonta.

Bar-Butler Plus on täydellinen lahjaidea jokaiselle baarimimmille ja -mikolle, drinkkiharrastajalle tai omaa minibaariaan rakentavalle. Tämä upea ja tyylikäs esine on myös esteettinen täysosuma ja näyttää kauniilta baarikaapin päällä. Tupaantuliaislahjana verraton, toimii myös isänpäiväpakettiin käärittynä tai joululahjaksi hänelle, joka on juuri muuttanut omilleen. Bar-Butler Plus on kaikkien drinkki-intoilijoiden pakollinen tarve-esine.

Bar-Butler Plus on myös loistava liikelahja esimerkiksi tärkeälle bisneskumppanille. Komea ja näyttävä esine huokuu arvostusta ja ajattomuutta. Kukapa ei silloin tällöin haluaisi laskea itselleen maukasta juomaa rankan työpäivän päätteeksi?

Tuotetiedot

  • mitat: 50 cm x 24,5 com x 24,5 cm
  • materiaali: alumiini
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
^2017-10-18T16:33:34+00:00