Tarvitsetko apua?

Balance - Tender rannekoru kaiverrus - hopeanharmaa (sydän)

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Herkkä, tyylikäs ja kaunis - "Balance", jalo rannekoru kaiverrus, ei soita hänen henkilökohtaisen viestin ääneen maailmalle, hän kuiskaa pikemminkin korvan katsojan. Vuonna pakkanen joka sopeutuu niin hyvin ranteeseen, kaiverrettu valintasi kaksi nimeä liittyy sydämen tai viestin. Erittäin suositeltavaa!

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Ohut ja tyylikäs, henkilökohtainen ja laadukas - elegantti rannekoru kaiverrus on mitään lyömään nopeammin sydämeen! Rannekkeen, joka mukautuu jonka bändi Perlverschluss kantajansa, on suuri käytettävyys, tuskin tunnet sen ihollasi.

Niin että käytät laadukasta helmi tyttöystäväsi, kumppani tai tytär juuri sopiva, voit molemmat valita kahdesta suunnittelumalleja sekä kolmesta värimaailma. Mitä tulee kaiverrus voit valita kaksi tai nimiä sydämellä jättää viestin milloin tulee täällä yllä.

Elegantti ja yksinkertainen kaunis rannekoru kaiverrus on enemmän kuin vain hyvä idea; ansiosta erinomainen muotoilu ja huolellinen täytäntöönpano annat laadun kanssa, tyylikäs koruja, turvallisesti sulkee sinut suoraan sydämeen. Erinomainen lahja joulua, syntymäpäivä tai romanttista tilaisuudessa!

Tuotetiedot

Balance - Tender rannekoru kaiverrus

Pintakäsittely: hopea harmaa teipillä
Design: kaksi nimeä sydämen (ei erikoismerkkejä)
herkkä ja kevyt - vain 1,5 mm: n paksuinen
tummumista by kiiltopäällysteen
hieman joustavat - sopeutuu ranteeseen
Sulkemisen nauhat (puuvilla-polyesteri sekoitus)
Materiaali rannerengas: Ruostumaton teräs 18K hopeaa tai kullattu

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-07-03T13:11:18+00:00