Tarvitsetko apua?

Baby Selfies valokuvarekvisiittasetti

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Nyt esittelemme hilpeän lahjaidean vastasyntyneen vanhemmille! Sikäli, että vauvastahan halutaan ottaa koko ajan valokuvia, miksei koristelisi niitä hieman näiden hauskojen rekvisiittojen avulla. Setissä on 12 koriste-esinettä, mukana muun muassa prinsessa- ja teräsmiesasut, ylioppilaslakki ja sähkökitara – mahdollisuudet humoristisiin otoksiin ovat miltei loppumattomat ja näistä ”selfieistä” tuleekin hullunhauskoja. Persoonallinen ja epätyypillinen lahjaidea, joten osta nyt tuoreille vanhemmille tai miksei omaankin perheeseen!

Other customers bought

Kuvaus

Kuinka ihmeellistä onkaan aika, kun vastasyntynyt saapuu kotiin – ja muistothan on tallennettava valokuviin. Ylpeät vanhemmat nappaavatkin usein lukemattomia otoksia jälkikasvustaan erilaisissa tilanteissa, ja hyvä niin. Lapset kasvavat nopeasti mutta valokuviin tallennetut muistot säilyvät aina.

Jos mielesi tekee hieman tuunata vauvavalokuvia mutta kuvankäsittelyohjelmistot eivät ole hallussa, tämä setti tulee erityisen tarpeeseen. Se sisältää 12 toinen toistaan hauskempaa rekvisiittaa, jotka vauvan ympärille asettelemalla muuttuvat valokuvissa visuaalisiksi vitseiksi. Voit esimerkiksi pukea lapselle teräsmies- tai prinsessa-asun, asettaa hänen päähänsä tohtorinlakin tai kätösiin sähkökitaran – bling-bling-kaulaketjuja ja kravatteja unohtamatta. Roisin humoristinen on myös ”babyshaming”-taulu, joka voidaan asettaa vauvan käsiin, kun tämä on oletettavasti tehnyt jotain kiellettyä. Kirjoita tauluun kolttosen nimi ja nappaa kuva todisteeksi. Taulun voi puhdistaa ja käyttää uudelleen.

Kaikki rekvisiitat on suunniteltu ulkoasuiltaan sarjakuvamaisiksi ja näistä ”selfieistä” tuleekin epätodellisen koomisia ja hauskoja. Tilaa nyt lahjaksi vastasyntyneen vanhemmille tämä hilpeä setti tai osta omaan kotiin. Valokuvia ja huumoria tarvitaan maailmaan aina lisää, ja nyt voit yhdistää ne aivan mahtaviksi muistoiksi. Erinomainen lahjaidea, toimi nyt!

Tuotetiedot

  • setti sisältää 12 rekvisiittaa (ks. kuva)
  • ”babyshaming”-taulu pestävissä ja uudelleen kirjoitettavissa
2021-10-23T19:36:09+00:00