Tarvitsetko apua?

Baby Nessie teesihti

11,90 €
Sis. alv
- +
Teesihti on aina mukava lahja: tee on hyvää ja terveellistä, se virkistää mieltä ja lämmittää kylmänä talvi-iltana. Tämä ”Baby Nessie” teesihti onkin sekä tarpeellinen tavara että hauska koriste-esine. Kun upotat ”Baby Nessien” teekuppiin, näyttää siltä, että itse Loch Nessin hirviö on saapunut mukiisi uiskentelemaan. Hauska keittiötarvike on sekä aikuisten että lasten mieleen, ja sihti itsessään on kestävää silikonia. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta teen ystävää!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Loch Nessin hirviö on eräs kuuluisimmista skotlantilaisista kansantarinoista. Tämä sympaattinen, liskomainen otus ui kuulemma Loch Ness-järvessä ja aina välillä siitä saadaan havaintoja. Niiden todenperäisyyttä ei ole pystytty varmistamaan, mutta kansan uskomuksissa Loch Nessin hirviö on vahvasti elossa.

Eräs havainto sitä vastoin on sataprosenttisesti totta: kun ostat tämän hauskan teesihdin lahjaksi, ”Baby Nessie” -hirviö saapuu takuuvarmasti teekuppiin sukeltelemaan. Tämä silikonista valmistettu teesihti on muotoiltu siten, että Baby Nessien pää jää teen pinnan yläpuolelle ja voit nostaa sihdin pois kupista, kun tee on hautunut sopivan vahvuiseksi. Sihti on helppo täyttää haluamallasi irtoteellä ja puhdistaa käytön jälkeen.

”Baby Nessie” onkin hauska keittiötarvike ja aina tarpeellinen tavara, sillä irtotee on pussiteetä maukkaampaa ja on mukavaa haudutella itselleen kupponen höyryävän kuumaa teetä esimerkiksi koleana talvi-iltana. Tämän teesihdin muotoilu vetoaa niin vanhempiin kuin nuorempiinkin teenjuojiin, ja sikäli, että silikonimuovi kestää kovaakin käsittelyä, lapset voivat myös leikkiä Baby Nessien kanssa teen hautumisen jälkeen. Osta tämä kiva lahja ystäväperheelle tai omaan kotiisi, ja saat aina herkullista teetä Baby Nessien vatsassa haudutettuna.

Tuotetiedot

  • täytettävissä irtoteellä
  • väri: turkoosi
  • materiaali: silikoni
  • mitat: 4,7 cm x 5,5 cm x 15 cm
2021-01-22T23:19:32+00:00