Tarvitsetko apua?

Baarimikon drinkkisetti

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Drinkkibaareissa käyminen on aina yhtä mukavaa. Ei pelkästään siksi, että raikkaita drinkkejä on kiva siemailla hyvässä seurassa, vaan myös taitavien baarimikkojen takia. Silmänräpäyksessä he luovat drinkkejä, jotka herkullisuudellaan räjäyttävät tajunnan. Touhu näyttää erittäin vaativalta, mutta tosiasia on, että kenestä tahansa voi tulla drinkkivelho. Kuuluisan sanonnan mukaan harjoitus tekee mestarin … ja baarimikon drinkkisetti auttaa matkalla mestariksi! Täydellinen lahja kaverin kotibileisiin!
Tämä lahja on suosittu! Vain 1 tuote varastossa!

Other customers bought

Kuvaus

Olut ja viini ovat hienoja, joskin hieman tylsiä juomia. Ne maistuvat hyvältä, mutta niissä on jännitys kaukana. Mikset siis piristäisi kotibileitä tai illanistujaisia tarjoilemalla vieraille värikkäitä drinkkejä, jotka varmasti vievät illan aivan uudelle tasolle. Miten olisi raikas Mojito, maistuva Moscow Mule tai kesämuistot mieleen tuova Piña Colada? Heittäydy siis luovaksi ja anna vieraille ikimuistoinen ilta. Drinkkien sekoittaminen on hauska tapa seurustella. Ja jos pelkkä seurustelu ei riitä, voit aina pistää drinkkikilpailun käyntiin, jossa testiyleisö saa arvostella kilpailijoiden kreisimmät sekoitukset. Häviäjä luo seuraavan kierroksen drinkit!

Hankkimalla baarimikon drinkkisetin säästät rutkasti rahaa, sillä drinkkien juominen baarissa ei aivan ilmaista puuhaa ole. Ja jos alkuaskeleet tuntuvat vaikeilta, drinkkisettiin kuuluvat reseptit ovat aina valmiita rientämään apuun. Hae siis kaupasta mieleisesi juomat, kerää kaverit koolle ja pistä drinkkipippalot käyntiin! Ja äläkä unohda jäitä, cocktail-sateenvarjoja ja tunnelman kattoon vievää soittolistaa. Baarimikon drinkkisetin avulla kuka tahansa voi muuttua drinkkimestariksi hyvinkin lyhyessä ajassa. Täydellinen yhteislahja kaveriporukan rakkaille jäsenille, tai miksei omien vanhempien viikonloppuja piristämään. Baarimikon drinkkisetti on hulvattoman hauska lahja kaikille, jotka rakastavat hyviä juomia!

Tuotetiedot

  • Drinkkisetin mitat: P 36 x L 27 x K 11 cm
  • Drinkkisettiin sisältyy:
  • 40 drinkkireseptiä
  • 1 cocktailravistin
  • 2 drinkkilasia
  • 2 lusikkaa
  • 1 baarimitta
  • Huom. Drinkkisetti voi poiketa hieman tuotekuvasta.
2023-11-29T12:51:21+00:00