Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Avaruuspallo, Mikkeli

Toimitusaika: Varastossa

Oletko aina halunnut tietää, miltä astronauteista lennoillaan saattaa tuntua? Kun tila on painoton, liike saattaa suuntautua mihin suuntaan tahansa. Nyt voit kokeilla avaruuslentäjien arkea tällä huikealla hyrrällä, joka pyörii vapaasti joka suuntaan. Kyseessä on niin sanottu gyroskooppi eli 3D-hyrrä, jonka pyörimissuunnalla ei ole logiikkaa. Istu frendisi kanssa hyrrään ja anna keskipakoisvoiman viedä. Mahtavaa ja hurjapäistä kesälomatekemistä hyville ystäville – tilaa heti.

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
6,00 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Kuvaus

Yksityiskohdat

Astronautit ovat huimapäistä porukkaa. He puskevat ilmakehämme ulkopuolelle avaruuteen ja palaavat takaisin kitkaa ja 2000 asteen kuumuutta uhmaten. Välillä ajellaan avaruuden loppumattomilla valtateillä täysin painottomina ja periaatteessa vailla maailmankaikkeuden reunoja – kannattaa kiinnittää itsensä köydellä avaruusasemaan avaruuskävelyn ajaksi! Avaruus onkin pääkoppaa kiehtova tila ja on täysin mykistävä, inhimillisen suorituskyvyn rajoja koetteleva tosiasia, että sinne matkattiin ensimmäisen kerran jo miltei 60 vuotta sitten.

Nyt voit testata, miltä astronauteista mahtaa joskus avaruuslennoillaan tuntua – tämä gyroskooppi nimittäin pyörii kolmen renkaansa varassa täysin mielivaltaisesti mihin tahansa suuntaan – kun sinä ja ystäväsi istutte kyydissä. Keskipakoisvoima on hurjaa eikä yhteenkään pyörähdykseen voi varautua ennalta, siitä pitävät huolen kolme sisäkkäin ripustettua rengasta, joiden varaan istuin on kiinnitetty. Sinä ja hyvä ystäväsi voitte nyt jakaa tämän hurjapäisen suorituksen turvallisesti, valjaisiin kiinnitettyinä ja toisianne silmiin katsoen – kuinka jännittävää!

Avaruuspallo on mitä huikein laite, jonka kokeilemista suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi. Mikkelin Xon-puistoon kannattaa suunnata tätä attraktiota varten kauempaakin. Tilaa nyt avaruuspallokyyti verkkokaupastamme itsellesi ja läheiselle ihmiselle lahjaksi – tässä on parasta tekemistä helteisille kesälomapäiville.

Tuotetiedot

Edellytyksiä:

  • osallistujan minimipituus: 150 cm
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Karttanäkymä
Map
^2018-01-19T05:04:31+00:00