Tarvitsetko apua?

Avaruuskaktus - Avaruuspuku-kukkaruukku

14,90 €
Sis. alv
- +
Pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri askel pienelle kaktukselle. Vai miten se meni? Nämä söpöt pienet avaruuspukuiset kaktusruukut tuovat iloa ja eloa ikkunalaudalle, esimerkiksi avaruuden ihmeistä kiinnostuneen, ison tai pienen läheisen huoneeseen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kohti ääretöntä ja sen yli! Näiden pienten avaruusmiesten tehtävänä ei tosin ole lentää Kuuhun vaan kasvattaa pieniä kaktuksia tai muita pieniä kukkia tai kasveja päänsä tilalla. Miksi kukkaruukun pitäisi aina olla tavallisen ruukun muotoinen, kun se voi olla myös avaruuspuku, michelinman tai joku muu, miksi mielikuvitus tämän kukkaruukun muokkaakaan. ”Ruukussa” on myös pieni ulostuloaukko mahdolliselle ylimääräiselle kasteluvedelle, joten ruukku kannattaa sijoittaa esimerkiksi pienen lautasen päälle, ettei satu ”vahinkoa”.

Kaktuksen antaminen piikikkäälle ystävälle tai kollegalle voi olla hieman riskialtista, mutta tällaisessa söpössä kukkaruukussa myös kaktus on varmasti mieluinen yllätys! Sopii täydellisesti esimerkiksi työpöydän kulmalle kiireiselle henkilölle, joka kaipaa ympärilleen jotain vihreää, mutta ei aina ehdi kastella niitä. Lisähuvitusta saa, jos hankkii jostain pienet silmän muotoiset tarrat ja kiinnittää ne kasviin. Näin avaruusmies saa silmät!

Tuotetiedot

Avaruuskaktus - Avaruuspuku-kukkaruukku

  • Pakkaus sisältää: Kukkaruukku avaruuspuvun muodossa
  • Väri: valkoinen
  • Materiaali: posliini
  • Mitat: n. 11 x 14 x 8 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-12-05T06:06:54+00:00