Tarvitsetko apua?

Avainteline Taajuuskorjain

21,90 €
Sis. alv
- +
Oletko kyllästynyt etsimään avaimiasi jatkuvasti? Nyt voit unohtaa, miltä tuntuu etsiä niitä lähdön hetkellä tulipalokiireessä ja sen sijaan napata avainnippusi vaivattomasti mukaan tästä ainutlaatuisesta, taajuuskorjainta muistuttavasta avaintelineestä. Tämä upea avainteline todellakin helpottaa elämääsi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuinka usein hukkaat avaimesi? Varmasti jokainen on hukannut omansa joskus ja muistaa, millä epätoivolla ja paniikilla avaimia etsittiin. Kenties avaimet eivät löytyneet ajoissa, et ehtinyt bussiin, myöhästyit töistä ja tärkeästä tapaamisesta ja kaikki muukin meni pieleen vain kadonneiden avainten vuoksi. Nyt voit varmistaa avaintesi pysyvän tallessa tehokkaalla ja tyylikkäällä tavalla.

Taajuuskorjainta eli ekvalisaattoria muistuttava avainteline on todellinen katseenvangitsija. Olitpa sitten DJ, muutoin vain musiikin ystävä tai piditpä yksinkertaisesti cooleista tavaroista, tämä avainteline on aina yhtä osuva valinta. Muotoilultaan se on pelkistetty ja moderni, väritykseltään vahva ja selkeä ja käytännöllisyydeltään tietystikin huippuluokkaa. Tämä taajuuskorjain sopii niin kotiin, toimistoon kuin musiikkistudioonkin.

Varmista nyt avaimillesi vakituinen ja varma säilytyspaikka ja hanki käytännöllinen, mutta samalla hauska avainteline kotiisi. Kiinnitä avaimesi sen kuuteen säätöpainikkeeseen, jotka magneettiensa avulla pysyvät paikoillaan painavimpienkin avainnippujen kanssa. Halutessasi voit tietystii säätää painikkeet eri asentoihin oman mielesi mukaan. Sijoita tyyliin ja voit lopettaa kadonneiden avainten jahtaamisen!

Tuotetiedot

Avainlauta Taajuuskorjain

  • Materiaali: ABS, metalli
  • Mitat: 26 x 18 x 1,55 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-18T21:17:02+00:00