Tarvitsetko apua?

Avaimenperät yksilöitävillä nimikirjaimilla

Alkaen: 18,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämän söpön avaintaulun ja siihen kuuluvien ripustimien avulla asunto tuntuu varmasti kodilta. Loistava lahja esimerkiksi tupaantuliaisiin tai vaikka ensimmäiseen omaan asuntoon!

* Pakolliset kentät

18,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kuten pieni talokin, on myös tämä suloinen avaintaulu tehty hienosta pyökkipuusta ja on täten varsinainen ilmentymä tunnetulle mietelauseelle Oma koti kullan kallis. Avaintaulussa asustaakin kaksi pientä puuhahmoa, joille on sahattu juuri sopivat kolot, ja näin ollen hahmot voi ottaa helposti mukaan ja ripustaa taas uudestaan paikoilleen. Hahmot ovat avaimenperät, jotka tarjoavat avaimillesi hyvän kodin. Kaksi rengasta avaimia varten tulee valmiina pakkauksen mukana.

12 x 12 cm kokoinen avaintaulu on laadukasta vaaleaa pyökkiä, ja täynnä pieniä yksityiskohtia. Esimerkiksi talon päätyä koristaa sydän ja avaimenperät on tehty nais- ja mieshahmon muotoon. Tarkka ja huoliteltu käsityö varmistaa, että nämä Oma koti kullan kallis -avaimenperät pysyvät tukevasti avaintaululla ja ovat yhteensopivat jokaisen avaimen kanssa. Sinulla ja asuinkumppanillasi voi nyt olla aina pieni pala kotia mukana matkallanne, kunnes jälleen kohtaatte illalla. Täydellinen tervetuliaislahja, joko itselle tai ystäväpariskunnalle!

Tuotetiedot

  • Koko: 12 x 12 cm
  • Materiaali: pyökki
  • Vaihtoehdot: personoituna tai ilman

Tuotetiedot

  • Maße: 12 x 12 cm
  • Material: Buchenholz
2023-12-07T12:57:04+00:00