Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Suojelusenkeli ja timantti

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Haluaisitko sinäkin, että rakkaimmillasi olisi aina suojelusenkeli mukanaan? Joku, joka varmistaisi, ettei mitään pahaa tapahdu ja joka aina ohjaisi rakkaasi turvallisesti jälleen luoksesi? Monet varmasti haluaisivat antaa lähimmilleen sellaisen. Nyt voit osoittaa rakkautesi ja toivottaa lähimmillesi onnea tämän ihanan pienen suojelusenkelin avulla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Varmasti jokainen meistä toivoo, että rakkaimpamme olisivat aina turvassa eikä heillä olisi huolen häivää elämässään. Joskus kuulemme tarinoita, joissa tavalliset ihmiset ovat selviytyneet karmaisevista tilanteista aivan uskomattomin tavoin – aivan kuin heillä olisi ollut suojelusenkeli mukanaan ohjaamassa heidät turvaan. Kenties heillä olikin – tai sitten kyse oli vain onnesta.

Olipa kyse sitten suojeluksesta tai onnesta, tämän avaimenperän lahjoittamalla toivotat lahjan saajalle kumpaakin. Avaimenperä koostuu valkoisesta, yksinkertaisesta enkelistä, joka kevyesti levitetyin siivin pitelee käsissään kaunista, kullanväristä timanttia. Lisäksi avaimenperään kuuluu pieni laatta, johon on kaunokirjaimin kaiverrettu ”Fortune”. Näin ollen tämä enkeli suo omistajalleen sekä suojaa että onnea.

Suojelusenkeliaiheinen avaimenperä on kaunis lahja kenelle tahansa, jonka haluat pysyvän turvassa. Osoita huolenpitosi ja rakkautesi lähimmäisillesi antamalla heille oma suojelusenkeli, joka katsoo aina heidän olkainsa yli suojellen ja onnea tuoden.

Tuotetiedot

Avaimenperä Suojelusenkeli ja timantti

  • Sisältää: 1 avaimenperän, 1 avainrenkaan
  • Valkoista enkeliä esittävä avaimenperä
  • Enkelillä kullanvärinen timantti
  • Pieni, kullanvärinen laatta, jossa kaiverrus "Fortune"
  • Materiaali: Enkeli: emali, Avainrengas: metalli
  • Mitat: n. 3,5 x 6,5 x 2,5 cm
  • Värit: Enkeli: valkoinen, Timantti ja laatta: kullanvärinen, Avainrengas: hopeanvärinen
2020-12-06T03:09:23+00:00