Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Suojelusenkeli ja sydän

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä ihana, valkoinen suojelusenkeli pyrkii pitämään huolta omistajastaan ja samalla näyttää kauniilta avaimeen kiinnitettynä. Anna lahjaksi omalle lapselle, kummilapselle tai muulle rakkaalle, josta haluat pitää hyvää huolta. Tässä on lahja, joka annetaan rakkaudella.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Suojelusenkeli ja sydän” on kaunis avaimenperä, joka toimii pienenä onnentuojana ja tietysti suojelusenkelinä omistajalleen. Enkeli on väritykseltään klassisen valkoinen ja käsissään se pitelee kaunista, kuparinväristä sydäntä. Lisäksi avaimenperässä on pieni laatta, jota koristaa kaunokirjaimin kaiverrettu teksti ”Love”. Muotoilultaan enkeli on pelkistetyn kaunis.

Tämä pieni onnentuoja on helppo liittää avaimiin metallisen renkaansa avulla tai haluttaessa ripustaa esim. laukkuun kiinni. Kooltaan suojelusenkeli on 6,5 cm korkea eli riittävän pieni ollakseen kätevä mukaanotettava ja sopiakseen hyvin esim. repun pieniin taskuihin tai takin taskuun.

Enkeli sopii hyvin niin omaan käyttöön kuin lahjaksikin, jolloin se kertoo saajalleen rakkaudesta ja huolenpidosta. Jokainenhan haluaa omien läheistensä ja rakkaidensa pysyvän turvassa ilman, että mitään pahaa tapahtuu heille. Kenelle sinä siis haluaisit antaa suojelusenkelin?

Tuotetiedot

Avaimenperä Suojelusenkeli ja sydän

  • Sisältää: 1 avaimenperän, 1 avainrenkaan
  • Valkoista enkeliä esittävä avaimenperä
  • Enkelillä kuparinvärinen sydän
  • Pieni, kuparinvärinen laatta, jossa kaiverrus "Love"
  • Materiaali: Enkeli: emali, Avainrengas: metalli
  • Mitat: n. 3,5 x 6,5 x 2,5 cm
  • Värit: Enkeli: valkoinen, Sydän ja laatta: kuparinvärinen, Avainrengas: hopeanvärinen
2021-01-23T11:45:47+00:00