Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Sieni

15,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä avaimenperä on yksiä ainoita tapoja käyttää myrkyllistä kärpässientä, nimittäin koristeena. Sienellä, rusetilla ja muilla koristeilla varustetun avaimenperän ansiosta avaimet pysyvät varmasti tallessa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sienistä tulee aina mieleen syksy ja niin koulujen kuin töidenkin alku. Taas on kaivettava esiin koulukirjat, työvaatteet ja laukut kesän jäljiltä. Syksy voi olla monellakin tavalla uuden alku; uusi lukuvuosi ja uudet työprojektit. Uusiin alkuihin sopii myös tämä nätti avaimenperä syksyisillä koristeilla, niin koululaisen kotiavaimiin kuin työpaikan kulkukorttiakin varten.

Elämään tarvitaan aina hieman onnea, ja hymy piristää synkimmänkin päivän. Tämä suloinen avaimenperä sisältää monenlaisten pienten koristeiden lisäksi kaksi lausetta, jotka piristävät päivää arjen keskellä. Näiden kahden lauseen ansiosta avaimenperä sopii myös loistavasti lahjaksi, sillä kukapa ei tarvitsisi onnentoivotusta ja hymyä päiväänsä!

Valko-vihreä pilkullinen rusetti, tähti-, neliapila- ja kärpässienikoristeet sekä kannustavat lauseet saavat avaimet varmasti erottumaan esimerkiksi avainnaulakosta. Ja isona elementtinä avaimet myös saa helpommin käsiinsä laukun pohjalta. Loistava lahja esimerkiksi koulunsa aloittajalle tai kollegalle!

Tuotetiedot

Avaimenperä Sieni

  • Emaloitua sinkkiä
  • Halkaisija: 5 cm
  • Kokonaispituus: 11 cm
  • Gift Companyn tuote
2020-12-01T03:49:11+00:00