Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Sammakkoprinssi

20,90 €
Sis. alv
- +
Sammakkoprinssi-sadusta tuttu suloinen, kruunupäinen sammakko istuu tässä avaimenperässä pallon päällä. Sammakon veikeän ilmeen voi kuvitella odottavan suudelmaa prinsessalta. Hauska lahja erityisesti satujen ystävälle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lähes kaikki varmasti tuntevat tarinan sammakkoprinssistä, eli prinssistä, jonka noidan loitsu muutti sammakoksi ja jonka voi palauttaa takaisin ihmiseksi vain prinsessan suudelma. Nyt tämä satu muuttuu hieman konkreettisemmaksi tässä tyylikkäässä, kullatussa avaimenperässä. Pieni vihreä sammakko istuu suudelmaa odottaen Swarovskin kristallein koristeltu kruunu päässään samoilla kristalleilla koristellun pallon päällä. Maltatko olla kokeilematta, mitä tapahtuu, jos sammakolle muiskauttaa suukon?

Avaimenperän kauniit kristallit ja kullattu väri sopivat loistavasti esimerkiksi oman elämänsä pikku prinsessan tai prinssin kotiavainten perään. Tai ihan vain piristämään kollegan tai ystävän päivää pienellä huomionosoituksella. Tämä pieni sammakko tuo varmasti hymyn saajansa kasvoille!

Tuotetiedot

Avaimenperä Sammakkoprinssi

  • Huippulaadukkailla Swarovski-kristalleilla
  • Materiaali: sinkkiä, pallo kullattu
  • Pituus: 4,5 cm
  • Gift Companyn tuote
2021-01-16T16:46:17+00:00