Tarvitsetko apua?

Avaimenperä Enkeli

8,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä pieni, hymyilevä enkeli pitää huolen avaimistasi tuoden myös hymyn omistajansa kasvoille. Enkelit ovat usein symbolisesti onnen ja turvan tuojia, joten tämän lahjan antaja toivoo lahjan saajalle onnea sekä turvallista tietä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Enkeleitä, onko heitä? Ainakin tästä avaimenperästä löytyy pieni, hymyilevä enkeli huolehtimassa avaimista sekä toivottamassa onnea kaikille elämänalueille - sekä tietysti tallessa pysyviä avaimia. Loistava lahja enkelihahmoista ja kaikenlaisista kauniista koriste-esineistä pitävälle.

Enkelissä on paljon pieniä yksityiskohtia: sydän keskellä rintaa, pienet siivet, hiukset ja eläväinen ilme. Avaimille tarkoitettu rengas on normaalia pidempi ja tiukasti lukittuva, joten se pitää isonkin määrän avaimia ja kulkukortteja tiukasti hyppysissään. Mekanismi on erilainen kuin avaimenperissä yleensä, mikä helpottaa avainten laittoa ja poisottoa. Enää ei tarvitse kynsin nyhtää renkaita eroon toisistaan, vaan riittää kun avaa ruuvimaisen lukkomekanismin.

Kaunis ja käytännöllinen lahja niin lapselle kuin aikuisellekin. Ihanan ulkomuotonsa ansiosta avaimenperän voi myös laittaa vaikka kodin seinälle tai ovenkahvaan roikkumaan.

Tuotetiedot

Avaimenperä Enkeli

  • Materiaali: sinkki
  • Mattahopeoitu
  • Kokonaismitta: 9 cm
  • Enkelin pituus: 5,5 cm
  • Gift Companyn tuote
2020-11-28T21:16:20+00:00