Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Auton ikkunaverho kuvalla

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Aivan mahtava lahjaidea kaikille autoilijoille. Tämä kätevä aurinkoverho estää liian paisteen tunkeutumisen autoon sisään ja pitää auton lämpötilan helteelläkin miellyttävänä. Suomen kesä voi olla kuuma, ja tämä lahja onkin erinomaisen käyttökelpoinen vaikkapa paljon autoileville vanhemmillesi tai työkseen autoilevalle sisaruksellesi. Ja mikä parasta, voit persoinoida lahjan juuri itsesi – tai lahjan saajan – näköiseksi, sillä tämä verho toimitetaan omavalintaisella kuvapainatuksella. Tilaa nyt!

14,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Ainahan sitä haluaisi toivoa, että Suomen kesässä riittäisi aurinkoa ja lämpoä. Hellekesän ehkäpä ainoa haittapuoli on autoon sisälle kertyvä lämpö. Varjoisia pysäköintipaikkoja ei ole aina tarjolla, ja kun olet pysäköinyt autosi varjottomaan paikkaan, voit olla varma, että palatessasi takaisin autollesi se on muuttunut saunaksi. Tulikuumassa autossa matkustaminen on tukalaa, eivätkä hellelukemat olekaan autoilijan näkökulmasta aina tervetulleita. Mikä nyt neuvoksi?

Tähän kaikkia autoilijoita kalvavaan ongelmaan on onneksi keksitty yksinkertainen ja oiva ratkaisu. Tämä auton etulasiin tai takalasiin kiinnitettävä verho eristää lämpöä ja pitää liian lämmön ulkona. Aurinko ei enää pääse paistamaan suoraan sisään ja lämpötila pysyy siedettävänä. Verho kiinnitetetään auton ikkunaan imukupeilla ja se pysyy vuorenvarmasti paikoillaan. Tämä kätevä keksintö on tuttu näky parkkeerattujen autojen ikkunoissa kautta Keski- ja Etelä-Euroopan.

Tästä auton ikkunaverhosta tekee ainutlaatuisen ja oivallisen lahjaidean siihen painatettava valokuva: voit nimittäin määrittää itse, minkälainen kuva verhoon tulisi, ja vain luovuutesi on rajana, kun muokkaat verhosta juuri mieleisesi. Haluatko painaa verhoon lahjan saajan kasvokuvan, jotta hän varmasti tunnistaisi autonsa pysäköintialueella muiden joukosta? Vai painattaisitko mieluummin lemmikkieläimen kuvan ja ilahduttaisit lahjan saajaa? Päätä itse ja osta heti!

Tuotetiedot

  • kiinnitys: imukupit
  • mitat: 39 cm x 45 cm
  • materiaali: 100% polyesteri
2023-11-29T15:35:17+00:00