Tarvitsetko apua?

Auslese viininvalintakiekko

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt on mahdollista tyydyttää makuhermot vielä entistäkin paremmin, sillä tämän apuvälineen kanssa et enää mene harhaan viiniä valitessasi. Auslese viininvalintakiekko kertoo aina, mikä rypäle kannattaa valita mihinkäkin ruoka-aineeseen. Kun viini ja ruoka ovat harmoniassa, ateriakokonaisuus nousee aivan uudelle tasolle ja maut täydentävät toisiaan. Jos ystäväpiirissäsi on intohimoinen kotikokki, tämä on juuri sopiva lahja hänelle esimerkiksi tupaantuliaisiin tai syntymäpäiväksi. Tilaa nyt ja ilahduta kulinaristia!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viini ja ruoka sopivat erinomaisen hyvin yhteen, ja viinin aromit täydentävät ruoka-aineiden omia makuja. Tuloksena on makujen sinfonioita, joita ei synny ilman rypäleen ja raaka-aineen yhteistä tanssia. Viinitietous on nousussa ja viiniharrastus onkin nykyään hyvin suosittua, mutta tutustumista aiheessa riittää. Viiniasiantuntijaksi tullaan vasta vuosien harjoittelun ja koulutuksen seurauksina, ja aloittelijan on helppo tehdä virheitä viinejä aterioilleen valitessaan. Tämä lahja tuleekin tarpeeseen kaikille harrastelijakulinaristeilla ja miksei myös jo hieman pidemmällä viiniopiskelussaan oleville. Auslese viininvalintakiekko nimittäin kertoo ruoka-aineen perusteella, mitä viiniä kannattaa ostaa. Valmistatko tänään kanaa? Kokeile Cabernet Sauvigonia! Entä kalkkunalle? No Rieslingiä tietenkin. Kiekossa on 12 pääraaka-ainetta ja niille kaikille kolme rypälevaihtoehtoa – erinomaisen kätevää ja selkeää! Jokainen ateria muuttuu korkeatasoisemmaksi, kun ruoan kruunaa oikeanlainen viini. Ja totta kai et myöskään enää tee viinivirheitä esimerkiksi päivälliskutsuja järjestäessäsi. Mahtavan lahjan Auslese viininvalintakiekosta tekee myös sen upea puinen lahjalaatikko, jonka sisus on vuorattu merinovillalla. Tässä laatikossa kiekkoa kelpaa säilöä, kun se ei ole käytössä. Suosittelemme lämpimästi lahjaksi kenelle tahansa viinin harrastajalle, tai myös omaan keittiöön!

Tuotetiedot

* mitat: halkaisija 11 cm, korkeus 0,6 cm * puulaatikon mitat: 12,5 cm x12,5 cm x 2,2 cm * materiaalit: alumiini, akryyli, puu, merinovilla
2020-11-28T08:45:33+00:00