Tarvitsetko apua?

Aurinkokennovalaisin - Sydän

6,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä sydämenmuotoinen aurinkokennovalaisin muuttaa Auringon UV-säteilyn kauniisti loistavaksi punaiseksi hehkuksi, jolloin sydän alkaa kauniisti "sykkimään". Tämä on uskottamon kaunis näky varsinkin aamutuimaan ja illansuussa. Upea lisä esimerkiksi pihan istutusten joukkoon!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämän aurinkokennovalaisimen salaisuus liittyy sen fluoresoivaan akryyliin! Tämä materiaali virittyy auringon UV-säteilyn vaikutuksesta ja viritystila purkautuu kauniin punaisena hehkuna, joka alkaa näkyä vasta auringon jo laskettua horisontin taakse. Kaunis sydämenmuotoinen aurinkokenno piristää varmasti jokaista pihamaata, erityisesti istutusten joukossa. Voit loihtia myös upean romanttisen kulkureitin esimerkiksi pihasaunasta mökkiin näiden kauniiden kennojen avulla, jottet eksy pimeälläkään!

Tämän kauniin kennovalon voi myös ripustaa parvekkeelle tai seinille, oikeastaan ihan mihin sen itse haluat sijoittaa! Materiaali on vedenkestävää ja sietää myös sääolosuhteiden muutoksia, joten voit käyttää valaisinta kesät talvet. Pituudeltaan tämä kaunis sydän on 6 cm. Tämä tuote sisältää myös 25 cm pituisen varren. Sydämen muotoinen aurinkokennovalaisin on takuulla yksi kesän halutuimmista puutarhaa kaunistavista tuotteista sekä varmasti hyvä lahjaidea jokaiselle puutarhoja rakastavalle!

Tuotetiedot

Aurinkokennovalaisin - Sydän

  • Pituus: 6 cm
  • Materiaali: Fluoresoiva akryyli
  • Sisältää 25 cm lasikuituvarren
2020-12-01T02:21:28+00:00