Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
10% alennus joulukalenterista 10% alennus joulukalenterista
EARLY10

Aurinkokennovalaisin - Perhonen

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Perhosen muotoinen aurinkokennovalaisin on kesän kuumin hitti, joka varmasti piristää jokaista pihapiiriä ja parveketta! Sen fluorensoiva akryyli muuttaa auringon UV-säteilyn kauniiksi hehkuksi, jotta saat valoa luoksesi juuri silloin kun sitä eniten tarvitset. Saatavilla neljässä kauniissa värissä!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Mikä on sen ihanampaa kuin kauniisti liitävät perhoset ihanasti kukoistavassa puutarhassa? Nyt sinulla on mahdollisuus myös hankkia perhosia vaikkapa parvekkeellesi, nimittäin perhosen muotoisena aurinkokennovalaisimena! Tämän perhosen aurinkokennojen sisältämä fluoresoiva akryyli virittyy auringon UV-säteilyn vaikutuksesta ja tuo kaunista loistetta päivän pimeimpiin hetkiin - juuri silloin kun sitä eniten kaipaakin!

Perhosiksi muotoillut aurinkokennovalaisimet ovat kooltaan 10 cm pituisia ja sisältävät 30 cm lasikuituvarren. Ne sopivat käytännössä mihin tahansa, yhtä hyvin niin sisälle kuin uloskin. Lisäksi valaisimet ovat vedenkestäviä sekä sietävät sääolosuhteiden muutoksia, jotta sinä voit pitää valaisinta vaikka koko talven puutarhassasi tai parvekkeella. Valaisimia on nyt saatavilla neljässä eri värissä; punaisena, vihreänä, sinisenä ja keltaisena. Tyylikäs aurinkokennovalaisin on kesän kuumin hitti sekä loistava lahjaidea puutarhansa kauneutta palvoville ystäville ja perheenjäsenille!

Tuotetiedot

Aurinkokennovalaisin - Perhonen

  • Pituus: 10 cm
  • Sisältää 25 cm lasikuituvarren
  • Saatavilla 4 eri värissä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-16T20:56:31+00:00