Tarvitsetko apua?

Aurinkokennolaturi Auringonkukka

57,90 €
Sis. alv
- +
Tätä kukkaa ei tarvitse kastella, mutta kuten oikeat kukat, sekin kaipaa auringonvaloa toimiakseen. Tämä kukka ei ole pelkästään ilo silmälle, vaan myös hyödyllinen kännykän akun ollessa lopussa. Kyseessä on auringonkukan muotoinen, auringonvalolla toimiva laturi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko kenelläkään laturia? Ei kellään sattuisi olemaan puhelimen X laturia? Voitko tarkistaa, mulla on akku ihan lopussa? Lopussa oleva kännykän akku on huonon nettiyhteyden kanssa yksi ärsyttävimmistä asioista nykyisen teknologian aikakaudella. Juuri kun on menossa hyvä keskustelu, mahtava Youtube-video tai tarvitsee akkua junalipun ostamiseen, kännykkä piippaa: akku lopussa. Eikä pistorasioita missään. Argh!

Onneksi tästä löytyy nyt ratkaisu tähän ongelmaan! Kunhan vain aurinko paistaa, niin tämä auringonvalolla toimiva vara-akku antaa virtaa. Se sopii siis loistavasti esimerkiksi mökki- tai telttareissuille tai pitkille automatkoille. Laturi myös säästää samalla sähköä ja on täten myös ympäristöystävällinen!

Loistava lahja hänelle, jolla tuntuu aina olevan kännykän akku lopussa. Tai hänelle, joka pitää pitkistä patikka- ja retkeilymatkoista, ja jonka on hyvä olla aina tavoitettavissa.

Tuotetiedot

Aurinkokennolaturi Auringonkukka

  • Materiaali: muovi
  • Mitat: 23 x 10 x 10 cm
  • Sisältää uudelleenladattavan 2500 mAh lithium-akun
  • Voimantuotto: 5V/ max. 1000 mA
  • USB sisään- ja ulostuloliitännällä
  • Akun lataustilannetta voi seurata kahden LED-lampun avulla
2021-01-16T13:09:04+00:00