Tarvitsetko apua?

Aterinteline Vene

19,90 €
Sis. alv
- +
Ovatko aterimesi aina sikin sokin missä sattuu? Meillä on sinulle upea ratkaisu - tyylikäs teline, joka varmasti pitää aterimesi kasassa niin kotona kuin veneessä kovemmalla merenkäynnilläkin! Upea pieni lahjaidea veneileville ystävillesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sinulle, joka nautit purjehtimisesta tai veneilystä täysin rannoin, ja aiotkin viettää suurimman osan kesälomastasi meren äärellä, on meillä tarjota jotain matkantekoasi helpottavaa. Kaikki paljon veneellä aikaa viettäneet ovat varmasti joutuneet kokemaan aaltojen aiheuttamat hankaluudet syödessä. Mutta meillä on tähän ratkaisu: upean valkoinen, ruokailuvälineille ja serveteille suunniteltu teline, jolla saat kaikki tarvitsemasi ruokailuvälineet pysymään haluammassasi paikassa, eivätkä aallot enää vaikeuta syömistäsi. Ja mikäli vasta haaveilet veneestä, hanki tämä setti kotiisi helpottamaan sekä ruokailuja että unelmointiasi!

Tämä "illallisvene" on valmistettu muovista ja se sulautuu varmasti jokaiseen illallispöytään ajattoman valkoisen värinsä sekä tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Telineeseen mahtuu useampi pari ruokailuvälineitä, jotta sinä sekä vieraasi saatte kätevästi kaiken tarpeellisen, aina haarukoista lautasliinoihin, samassa paketissa. Tämä "Dinner Boat" on kesän kuumin vinkki kaikille veneilyn ystäville ja purjehtimiseen hurahtaneille!

Tuotetiedot

Aterinteline Vene

  • Veneen mallinen ruokailuvälineteline
  • Materiaali: muovia
  • Mitat: 18,5 x 8 x 26,5 cm
2020-12-05T00:02:03+00:00