Tarvitsetko apua?

Arvokas Philippi silmälasi- tai kynäkotelo yksilöidyllä kaiverruksella

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Etsitkö kaunista ja tyylikästä lahjaa, joka on persoonallinen ja tuottaa omistajalleen pitkään ja päivittäin iloa? Siinä tapauksessa Philippi silmälasi- tai kynäkotelo on täydellinen lahjaidea juuri sinulle! Lahja saa erityisen loppusilauksen ruostumattomasta teräksestä valmistettuun, kotelon sulkumekanismina toimivaan magneettiseen metallilaattaan kaiverrettavasta yksilöidystä kaiverruksesta. Tyylikäs ja elegantti lahja, joka otetaan varmasti ilolla vastaan!

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Philippi silmälasi- tai vaihtoehtoisesti kynäkotelo yksilöidyllä kaiverruksella on ajaton ja tyylikäs lahja. Se on valmistettu tarkkaan ja huolella aina muodissa olevista materiaaleista, mustasta nahasta ja ruostumattomasta teräksestä. Sen tyylikäs muotoilu tekee siitä käytännöllisen ja kauniin, sekä miehelle että naiselle hyvin sopivan lahjan, joka kulkee omistajansa matkassa varmasti päivittäin. Erityisen mieluisan tästä lahjasta tekee yksilöity kaiverrus, joka ikuistetaan kapeaan, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun metallilaattaan, joka toimii kotelon sulkumekanismina. Yksilöidyn kaiverruksen pituus voi olla maksimissaan 25 merkkiä, mikä mahdollistaa sen, että voit kaiverruttaa koteloon esimerkiksi lahjansaajan nimen tai vaikkapa lyhyen omistuskirjoituksen.

Philippi silmälasi- tai vaihtoehtoisesti kynäkotelo pitää joko silmälasit tai kuulakärkikynän hyvässä tallessa ja samalla helposti käden ulottuvilla. Tarkkaan ja huolella valmistettu, tyylikäs silmälasi- taikka kynäkotelo on täydellinen lisä esimerkiksi käsilaukkuun, työsalkkuun tai vaikkapa kirjoituspöydälle ja se ihastuttaa kauneudellaan taatusti pitkään. Anna kollegallesi tai sukulaisellesi arvokas ja unohtumaton lahja, joka henkii laadukkuutta ja eleganssia. Yksilöity kaiverrus antaa lahjalle persoonallisen ja tyylikkään loppusilauksen. Täydellinen lahja esimerkiksi syntymäpäiväsankarille tai eläköityvälle kollegalle. Philippi silmälasi- tai vaihtoehtoisesti kynäkotelo yksilöidyllä kaiverruksella sopii hyvin myös tervetuliaislahjaksi uudelle työtoverille tai joululahjaksi ystävälle!

Tuotetiedot

  • Arvokas Philippi silmälasi- tai kynäkotelo yksilöidyllä kaiverruksella
  • Soveltuu sekä silmälaseille että kynille
  • Yksilöity kaiverrus
  • Magneettinen sulkumekanismi
  • Valmistettu nahasta ja kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä
  • Mitat: 17 x 5 x 4 cm
2020-11-27T03:12:34+00:00