Tarvitsetko apua?

Arctic Can - Jääkylmille juomille

27,90 €
Sis. alv
- +
Kesä tulee ja tuo mukanaan kuumat päivät, grillijuhlat ja... auringonpaisteessa lämmenneet juomat. Arctic Can pitää juomat kylminä niin kauan, että voit siemailla ne rauhallisemmassakin tahdissa. Fiksu, näppärä teknologia varmistaa juomallesi matalan lämpötilan riippumatta siitä, kuinka kuumaksi kesä käy.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kesää odotetaan koko pitkän talven ajan ja siitä toivotaan tulevan pitkä ja kuuma. Kesäloma, uimaranta, grillijuhlat, juhannus, festarit – kesän kohokohtia voidaan luetella lähes loputtomasti. Vaikka kesän tuleekin olla kuuma, kesäjuomien lämpötilan pitäisi aina pysyä alhaisena. Perinteiseen tyyliin juomat kuitenkin juodaan useimmiten taskulämpöisinä, varsinkin, jos kyseessä on hieman kuumempi päivä ja hitaampi juomari.

Arctic Can takaa tästä lähtien kaikille yhtäläisen oikeuden juoda nautinnollisen kylmiä juomia kesäaikaankin. Olitpa nopea tai hidas juomari, voit unohtaa laimean, lämpimän oluen ja huoneenlämpöisen kokiksen väljähtäneen maun. Viilennät vain Arctic Can -tölkkipidikkeen alimman osan pakastimessa ennen käyttöä, kiinnität osan takaisin itse pidikkeeseen ja sujautat juomatölkkisi pidikkeen sisään – ja pidike viilentää juomaasi jopa kolmen tunnin ajan! Voit jättää tölkkisi vaikkapa tunniksi suoraan auringonpaisteeseen ja palata sen jälkeen nauttimaan viileää, raikasta juomaa.

Arctic Canin toiminta perustuu tyhjiöön ja viilentävään geeliin. Nerokas keksintö, jonka ansiosta pidikkeeseen sijoitettu juoma pysyy jopa kolme kertaa kylmempänä kolme kertaa pidempään kuin tavallisessa thermomukissa. Sano siis hyvästit väljähtyneille juomille ja tervetuloa kuumalle kesälle!

Tuotetiedot

Arctic Can - Jääkylmille juomille

  • 3 kertaa viileämpi ja 3 kertaa pidempään kuin tavallinen thermomuki
  • Kaikille tavallisille alumiinitölkeille
  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Tyhjiösuljettu
2020-11-27T15:24:54+00:00