Tarvitsetko apua?

Apina kynsilakankuivaaja

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä apinainen on eläin paikallaan kylpyhuonessa. Pieni, äärimmäisen sympaattinen apinahahmo nimittäin puhaltaa lakatut kynnet kuiviksi. On erittäin tylsää odotella kynsilakan kuivumista, joten apina auttaa. Puhallusmekanismi käynnistyy nappia painamalla, ja kynnet kuivavat tuota pikaa. Ja apinahan näyttää myös valloittavan ihkulta kylppärin hyllyssä. Osta puhaltava apina lahjaksi elämäsi tärkeälle naiselle – mutkaton, söpö ja ihastusta synnyttävä lahja tulee tarpeeseen kaikille kynsien lakkaajille.

Other customers bought

Kuvaus

Seuraava kohtaus on jokaiselle kynsiään lakkaavalle henkilölle tuttuakin tutumpi – ja aina yhtä hermoille käyvä: viimeinkin on kaikki 10 kynttä tasaisesti lakattu, mutta kuivuminen kestää ja kestää. Ehkä ovikello soi tai puhelin pirisee – ei pysty vastaamaan, sillä lakkaus menee pieleen, jos kynsien ei anna ensin kuivua. Kuivumisaikaa voi yrittää itse nopeuttaa esimerkiksi kynsiin puhaltelemalla, mutta eihän se paljoakaan auta.

Nyt esittelemmenkin jokaisen kynsienlakkaajan parhaan kaverin: tämä ”Apina” nimittäin puhaltaa kynnet kuiviksi puolestasi, eikä enää tarvitse kärvistellä liian hitaasti kuivuvien kynsien kanssa. Tämä piskuinen apuri toimii hyvin yksinkertaisesti: kynsi asetetaan apinan syyn eteen pienelle tasolle, sitten painetaan nappia ja apina alkaa puhkua koko keuhkojensa voimalla. Ja hän jaksaa puhaltaa niin kauan, että kynnet ovat taatusti kuivuneet.

Tämä apina on totisesti ansainnut paikkansa kylpyhuoneen hyllyssä tai meikkipöydällä – ja kaverihän myös näyttää aivan syötävän söpöltä. Hän saattaakin varastaa vierailulle tulevien ystäviesi huomion, joten apina kannattaa piilottaa kateellisten kavereiden katseilta. Osta nyt lahjaksi kumppanillesi tämä hilpeä muoviapina, ja rakkaasi on ikuisesti kiitollinen. Kynsienpuhaltaja-apina on symppis ja mukava veijari, ja myös taatusti tarpeellinen ehostautumisväline.

Tuotetiedot

  • materiaali: muovi
  • mitat: 10 cm x 8,5 cm
  • paino: 92 g
  • käy kahdella AAA-Mignon-paristolla (eivät sisälly toimitukseen)
2023-09-21T22:05:14+00:00