Tarvitsetko apua?

Antquarium muurahaisfarmi

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Erinomainen lahja opiskelijalle tai koululaiselle: esittelemme nyt nimittäin mitä mielenkiintoisimman tee-se-itse-tiedeprojektin. Rakenna läpinäkyvään ”muurahaisakvaarioon” oma muurahaisyhdyskunta ja tutki niiden päivittäistä elämää suurennuslasin läpi. Pakkaus sisältää ravinnegeelin sekä kasviainekset, jotka tarvitaan muurahaispesän ylläpitämiseen ja totta kai mukana on myös yksityiskohtainen käyttö- ja rakennusohje. Muurahaiset ovat kiehtovia tiimipelaajia, joiden arki on täynnä rakennus- ja ruoanhankkimistouhuja. Nyt voit tarkkailla näitä upeita eläimiä omassa kodissasi.

Other customers bought

Kuvaus

Onko ajatuksissa ollut perustaa kotiin oma muurahaisyhdyskunta? Varmastikaan ei, sillä muurahaiskeko olohuoneessa ei kuulosta kovinkaan houkuttelevalta lähtökohdalta. Nyt muurahaisten kasvattaminen on kuitenkin helppoa ja siistiä puuhaa, sillä esittelemme lahjat.fi-toimituksessa tämän mielenkiintoisen akvaarion – tai oikeastaan ”antkvaarion”, johon voit perustaa oman muurahaispesän.

Alun perin avaruusmatkailua varten kehitetty kasvualusta sisältää ravinnegeeliä, jossa muurahaiset pystyvät elämään. Lisäksi läpinäkyvään lasihäkkiin kylvetään kasvillisuutta, ja elinolosuhteet muurahaisille ovat erinomaiset. Hiekkaan ja multaan pesänrakennusominaisuuksiltaan vertautuva geeli sisältää kaiken, mitä muurahaiset tarvitsevat, ja lisäksi ne voivat kaivaa geeliin käytäviä aivan niin kuin tavanomaisissakin muurahaispesissä. Pakkauksen mukana ovat käyttöohjeet ja ainesosat geelin valmistamiseen sekä puutikku sen sekoittamiseen, ja totta kai myös kasvin siemenet kuuluvat toimitukseen. Käyttöohjeiden avulla valmistelet akvaarion käyttökuntoon helposti ja nopeasti ja voit alkaa viljellä muurahaisia. Käyttöohjeissa on ohjeet antkvaarion päivittäiselle hoidolle.

Antquarium on mahtava lahja esimerkiksi tiedeaineista kiinnostuneelle peruskoululaiselle tai miksei jo pidemmällekin opinnoissaan edenneelle. Läpinäkyvät seinät mahdollistavat muurhaisten päivittäisten touhujen seuraamisen – ne ovat totisesti kiehtovia eläimiä, joiden toiminta perustuu ryhmätyöhön ja tarkasti määriteltyihin rooleihin. Osta nyt – kiehtova lahja!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää:
  • geelinvalmistussetin
  • pienen säilön
  • suuren säiliön (17,5 cm x 13,5 cm x 4 cm)
  • puutikun geelin sekoittamista varten
  • kasvien siemeniä
  • suurennuslasin
  • käyttöohjeet
  • muurahaiset eivät sisälly toimitukseen
  • pakkauksen mitat: 25,5 cm x 13,5 cm x 4 cm
2022-05-18T14:30:14+00:00