Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Anthurium sitruspuristin

Toimitusaika: Varastossa

Upea sisustustuote ja toki aivan mahtava keittiötarvike, jolla tuotat aina aamuksi vastapuristettua mehua. Tuore sitrusmehu on terveellistä ja toki myös oikein hyvän makuista, ja nyt voit saada sellaista joka päivä, kiitos tämän tyylikkään ja minimalistisen Anthurium sitruspuristimen. Tämä onkin hyvin trendikäs ja aina tarpeeseen tuleva lahja esimerkiksi sukulaiselle tai ystävälle – ja toki voit ostaa tämän hyvän mielen keittiötarvikkeen myös omaan keittiöösi.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Alkaen: 36,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Milloin viimeksi maistoit juuri puristettua appelsiinimehua? Sehän on aivan herkullista ja myös huipputerveellistä. Entäpä milloin viimeksi söit aasialaista ruokaa, johon olisi kiva lisätä limemehua, mutta puristinta ei ole löytynyt. Ei ongelma enää: tämä Anthurium sitruspuristin on vastaus haaveisiin. Kun haluat tuorepuristettua sitrusmehua, nyt sen valmistaminen on helpompaa kuin koskaan. Osta vain tuoreita hedelmiä ja anna puristimen tehdä työ puolestasi.

Anthurium sitruspuristin on myös äärimmäisen tyylikäs sisustustarvike, joka on saanut mallinsa flamingokukalta. Se näyttää keittiön hyllyssä yksinkertaisesti vastustamattomalta ja on saatavissa neljänä eri värinä: punaisena, vihreänä, oranssina tai sinisenä. Upea dekotuote jo sinänsä, mutta toki sitrushedelmien puristamiseen tämä on tarkoitettu, ja siihen se toimii huikean hienosti. Mukana puristimessa on kaunis ja koristeellinen lasi, johon puristettu mehu valuu. Vihje: kokeile puristaa myös harvinaisempia sitrushedelmiä kuten pomeloa tai veriappelsiinia!

Kiva ja mutkaton lahjaidea ilahduttaa varmasti saajaansa ja nostaa elämänlaatua: sitrushedelmämehu on terveellistä ja pitää flunssan loitolla. Nyt voit puristaa itse mehusi tällä mitä tyylikkäimmällä design-tuotteella. Osta nyt verkkokaupastamme ystävälle tai sukulaiselle – taattu lahjaonnistuminen.

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: valkoinen, vihreä, punainen, oranssi
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
^2017-11-17T23:47:53+00:00