Tarvitsetko apua?

Ananasleikkuri

6,90 €
Sis. alv
- +
Onko näkyvissä ananaksen ystäviä? Toivoa sopisi, sillä tämä ananasleikkuri on kaikkien heidän paras ystävänsä. Monta toimintoa samassa hienossa laitteessa: tällä leikkurilla kuorit ananaksen niin, että kuori säilyy yhtenä kappaleena, poistat ananaksen kiven ja leikkaat hedelmän kauniiksi spiraaliksi, josta voidaan sitten viipaloida syömäkokoisia paloja. Kerrassaan upea keittiötarvike ja mahtava sisustuselementti trendikkääseen kotiin. Osta nyt lahjaksi läheiselle ystävälle tai sukulaiselle – maukas ja sokerinen lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ananas on varsinainen trendihedelmä. Se virkistää välipalana, tuo suolaisiin ruokiin eksoottisen vivahteen, sopii mahtavasti juomasekoituksiin ja raikastaa jälkkärit. Ja terveyspommikin ananas on: A-, B- ja C-vitamiinien lisäksi siinä on aivoille ja hermostolle välttämätöntä mangaania. Lisäksi ananas helpottaa ruoansulatusta. Kaiken tämän puheen alle unohtuu helposti se, että ananas on myös kerrassaan herkullista.

Tuore ananas on vielä paljon purkitettua ananasta aromikkaampaa, mutta sen käsitteleminen on raskasta. Tarvitaan jämerät veitset jopa kilojen painoisen hedelmän halkaisemiseen, ja leikkaamisen tiellä on vielä kova ydin. Mutta nyt esittelemmekin laitteen, jonka avulla tuoreen ananaksen käsittely ei ole enää hermoja ja voimia ehdyttävää touhua.

Tällä ananasleikkurilla nimittäin onnistuu kaikki: ensin ananas kuoritaan ja halutessaan kuoren voi säilyttää vaikka yhdessä osassa jatkokäyttöä ja vaikkapa ruokien koristelua varten. Sitten kivi poistetaan ja sen jälkeen ananas leikataan spiraaliksi. Kaikki tämä käy alle minuutissa eikä panssariakin kovemman kuoren kanssa tarvitse enää taistella.

Ananasleikkuri onkin mainio lahja esimerkiksi kokkausta rakastavalle sukulaisellesi tai kumppanillesi, sopii myös joulupakettiin sukulaiselle tai ystävälle syntymäpäiväksi. Osta nyt ja ilahduta – kiva lahjaidea!

Tuotetiedot

  • toiminnot: kuoriminen, kiven poisto, spiraalin leikkaus
  • kuori säilyy ehjänä
  • materiaali: ABS-muovi
  • 11,4 cm x 8,9 cm x 29,2 cm
  • sopii konepestäväksi
2021-01-20T09:56:03+00:00