Tarvitsetko apua?

Ananas party-lasit

7,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nosta nyt hedelmät silmillesi entistä riehakkaamman party-ulkoasun saavuttamiseksi! Nämä Ananas party-lasit ovat nimittäin aivan suunnattoman makeat lisät juhlakostyymiin ja lisäksi ne totta kai suojaavat silmiäsi UV-säteilyltä. Kun haluat olla jokaisten juhlien virallinen katseidenvangitsija ja keskipiste, saavu paikalle Ananas lasit päässäsi ja määrittele uudelleen kesäinen cool. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ämä hieno tuote ja anna lahjaksi siskolle tai veljelle, ystävälle tai tutulle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mitäs kummaa? Sieltä saapuu ultimaattinen party-eläin ananaslasit silmillään! Olemme lahjat.fi-toimituksessa ehdottomasti sillä kannalla, että ystävän järjestämiin kesäjuhliin kannattaa pukeutua aivan överisti. Mikä olisikaan hauskempi juhlakoriste kuin esimerkiksi jokin hassu hattu tai nämä hulppean hilpeät lasit? Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa, ja vielä kevytmielisemmäksi se muuttuu, kun nenän päällä makavaat nämä Ananas party-lasit. Ananas party-laseissa on toki myös UV-suoja, eli aivan pelkästä koristeesta ei ole kyse. Voitkin osallistua nämä lasit päässäsi niin rantareiveihin, puutarhabileisiin kuin vaikkapa vappuriehaankin, ja tyylikkyys on aina huipussaan! Ananas party-lasien sangat ovat nimittäin ananasten muotoiset, ja vaikutelman viimeistelevät keltaiseksi sävytetyt linssit. Totta kai näiden lasien kanssa kannattaa saapua ihan mihin tahansa juhliin! Kun haluat lahjoittaa hyvälle ystävällesi tai esimerkiksi sisaruksellesi äärimmäistä kesäfiilistä ja Karibian tunnelmaa, anna hänelle nämä Ananas party-lasit. Tästä ei mukavan mutkaton ja hilpeän humoristinen lahja enää parane, joten toimi nyt ja tilaa kauttamme. Voimme luvata, että lahjan saaja nauraa kippurassa tämän tuotteen edessä. Ja emme myöskään ihmettelisi, jos haluat tilata nämä räikeät lasit itsellesikin! Party on!

Tuotetiedot

* lasit sävytetty keltaiseksi * UV-suoja 400 * materiaali: muovi * mitat: 14 cm x 11 cm (one size) * paino: 50 g * värit: keltainen, vihreä * Huom! Harjoita varovaisuutta suorassa auringonpaisteessa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-16T12:09:47+00:00