Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Alkuperäinen pesusieniteline

Alkaen: 22,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Onko keittiö- tai kylpysieni aina hukassa, lattialla tai ihan vain yksinkertaisesti tiellä? Pesusienen pidike pitää huolta, että sieni pysyy käyttökertojen välissä aina siellä, missä sen kuuluukin. Eikä tämä pidike ole mikä tahansa tylsä teline, vaan voit valita joko jalkapalloilijan, ruohonleikkaajan tai golffarin hahmon pitämään pesusienesi tallessa yhdessä ja samassa paikassa!

* Pakolliset kentät

22,90 €
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Nämä pesusienitelineet tuovat hieman eloa niinkin tavallisiin puuhiin kuin tiskaamiseen tai kylpemiseen. Ne ovat paitsi käytännöllisiä ja auttavat pitämään järjestystä yllä ja tavarat omilla paikoillaan, mutta tuovat myös varmasti eräänlaisen ”Hetkinen!”-momentin, kun vieraat saapuvat keittiöön tai käyvät kylpyhuoneessa. Telineessä on nimittäin vaihtoehtoisesti joko jalkapalloilija potkaisemassa palloa sienen päällä, golffari keskittymässä puttiinsa tai ruohonleikkaaja leikkaamassa ruohoa, eli sientä itsessään.

Hauska lahja esimerkiksi golffaavalle puolisolle (kenties tiskaaminen hoituisi mukavammin tästä lähtien?), jalkapalloilevalle lapselle tai poika- tai tyttöystävälle, jonka jäljiltä pesusienet ovat aina kadoksissa, tai muistutukseksi kenelle tahansa siitä, että takapihan ruohoa pitäisi aina välillä käydä leikkaamassa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pidike kestää roiskeet ja se pysyy tiukasti kiinni seinässä. Tyylikäs ja käytännöllinen lahja keittiöön tai kylpyhuoneeseen - saa varmasti hymyn lahjan saajan huulille.

Tuotetiedot

Alkuperäinen pesusieniteline

  • Pesusienipidike kiinnitysosilla ja Tesa Powerstripillä
  • Materiaali: Laseroitua ja kiillotettua ruostumatonta terästä
  • Teline: 6 x 8 x 4 cm, hahmo n. 7 cm
2019-02-21T02:34:47+00:00