Tarvitsetko apua?

Alkometri-avaimenperä

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Voiko tämä pieni avainmenperä antaa suuntaa siihen, voiko vielä hypätä auton rattiin? Kyllä voi, sillä tämä vitsikäs tarvekalu mittaa hengitysilmasi ja näyttää LED-näytöllään, kuinka paljon promilleja suurin piirtein veressäsi on. Jos otat, et aja, ja tämä hauska apuväline on omiaan auttamassa sinua, kun mietit ajokuntoisuuttasi. Muista, että tämä promillelaskuri ei ole lainvoimainen mittari vaan ainoastaan suuntaa antava apuväline. Lopullinen vastuu on aina ainoastaan itselläsi.

Other customers bought

Kuvaus

Ystäväsi ovat lähdössä juhlimaan ja pyytävät sinua kuskiksi. Olisi tarkoitus kiertää muutamat juhlat ja ehkäpä mennä vielä sen jälkeen pubiin katsomaan, mitä keskikaupungilla on meneillään. Jossain vaiheessa iltaa tulee puheeksi, olisiko itse kukin vielä ajokunnossa. Hahaa, sinähän voit ajajan ominaisuudessa osallistua keskusteluun, vetää taskusta tämä avaimenperä, joka on myös alkometri, ja hauskuuttaa frendejäsi. Muista silti, että jos ajat, et ota, ja tämä alkomittari on vain suuntaa antava, ei lainvoimainen tai poliisin alkoholimittaukseen verrannollinen testi.

Promillelaskuri-avaimenperä mittaa hengitysilmasta, kuinka paljon promilleja henkilön veressä on, ja ilmaisee tuloksen liikennevaloista tutulla värikoodilla. Vihreä valo, ja olet selvinpäin, keltainen rajatapauksille ja punainen rattijuopumuksen rajan ylittäneille. Älkää tehkö asiasta mitään kilpailua, mutta joskus on ihan hauska näin kevyesti ja summittaisesti selvittää, kuinka paljon alkoholia veressä ihan oikeasti on.

Promillemittari toimii AA-pattereilla ja on kätevä ja hauska lelu moniin tilanteisiin. Avaimenperänä se on juuri passelin kokoinen ja mahtuu mukavasti taskuun. Osta heti lahjaksi vaikkapa ystävillesi tupaantuliaisiin (monet naurut taattu!) tai paljon autoilevalle ystävällesi symboliseksi muistutukseksi liikenneturvallisuudesta. Toimi nyt!

Tuotetiedot

  • promilleille: vihreä <0,02 g/kg, keltainen >0,2<0,5 g/kg, punainen >0,5 g/kg
  • AA-patteria tarvitaan (eivät mukana toimituksessa)
  • luettava tarkasti ennen käyttöä
  • Alkomittari on vain suuntaa antava mittaus. Sen tuloksesta ei voi päätellä ajokuntoisuutta eikä tulos ole lainvoimainen.
2021-01-16T04:01:12+00:00