Tarvitsetko apua?

Alkoholi kartonkia 6 snapsilasit - personointi

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Se voi olla vielä? Tämän alkuperäinen viina board, snapsilasit mukana, antaa suurta kikka niille, jotka heidän vieraansa - ja siksi? - palvella kuten kompakti jopa alkoholijuomia. Hauska idea ystävien ja perheen kanssa. saatavana myös kaiverrus!

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

No sitten kun Prost! Tämä kaunis viina kartonkia 6 snapsilasit on todella käytännöllinen tarvike seuraavan kodikas ateria ystävien ja perheen kanssa. Tämä kuusi viina voidaan palvella yhdellä kädellä ja nopeasti - ja vapaalla kädellään, isäntä kaataa heti! Kun jäykkä kuoppiin vakaa mänty baarin laukaus lasit ovat liukastumista estävä ja turvallisia, jotta ei pudota menee pieleen. Ja et pese itselleen, koska lasit kestävät konepesua.

Vaihtoehtoisesti lipeän levy voidaan myös kaiverrettu, se on pois kaunis ja alkuperäinen lahja edelleen myös henkilökohtainen.

Vaikka tämä epätavallinen lahja ei käytetä, se täyttää kiitos älykäs jousitus palvelustaan ​​kylmästi laskurit tai seinäsomisteiden: Ihanteellinen ja hauska lahja isänpäivänä, että korttipeli pyöreä tai seuraavan polttarit!

Tuotetiedot

Alkoholi kartonkia 6 snapsilasit

kaiverrus - älä käytä erikoismerkkejä!
Alkoholi aluksella sisältäen 6 kpl snapsilasit
Pituus: 45 cm
Materiaali: mänty, lasi
Lasit ovat konepestäviä

2023-09-21T20:03:48+00:00