Tarvitsetko apua?

Aerobie Pro -rengasfrisbee

13,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tee seuraavasta lomapäivästäsi kerta heitolla entistä hauskempi uuden rengasfrisbeen avulla! Sen avulla voit keksiä useita erilaisia leikkejä ja pelejä vain mielikuvitusta käyttämällä. Firsbeen avulla luot rantapäivästäkin mukavan sporttisen. Loistava lahjaidea kenelle tahansa!

Other customers bought

Kuvaus

Oletko etsinyt hauskaa ja helppoa aktiviteettia rannalle? Haluaisitko tehdä muutakin kuin vain ottaa aurinkoa ja polskia vedessä? Tällä rengasfrisbeellä saat lomapäivääsi hauskaa liikuntaa yhdessä ystäviesi kanssa! Tämä rengasfrisbee toimii kuin mikä tahansa frisbee. Ainoana erona on, että se on rengasmainen eli keskellä on suurehko reikä, jonka ansiosta frisbeen kiinniottaminen on entistä helpompaa. Aerobie Pro -rengasfrisbee onkin loistava frisbee aloitteleville heittäjille ja nuoremmille lapsille!

Muita eroja "normaaliin" frisbeehen löytyy tämän frisbeen massasta. Tämän rengasfrisbeen kevyt paino mahdollistaa pidemmän lentomatkan - pisin mitattu heitto mitattiin vuonna 2003 ja se oli huikeat 406,30 metriä. Tämä ennätys toimii maailmanennätyksenä ihmisen koskaan heittämälle esineelle. Tämän halkaisijaltaan 32 cm pituisen rengasfrisbeen kanssa ei rannalla varmasti tule tylsää. Loistava lahjaidea kaikenikäisille!

Tuotetiedot

Aerobie Pro -rengasfrisbee

  • Halkaisija: 32 cm
  • Väri: satunnainen
2023-09-21T17:12:12+00:00