Tarvitsetko apua?

Aarrearkkuun kaiverrus syntymäpäivä

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Pienten ja suurten muistoesineitä ansaitsevat erityistä talletus. Aarrearkkuun kaiverrus sopii hyvin - niin tyylikäs ja hyvin henkilökohtainen. Halu nykyaikainen kaiverrus tyylikkäällä kaareutuva kansi omistettu laatikko hyvin erityinen henkilö, valinnan ja toiveiden samalla kaikki parhaat syntymäpäivä - ikimuistoinen lahjaidea all round syntymäpäivät!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Valokuvan ensirakkaus, lippu päässä ensimmäisestä nivelestä käynti elokuvissa, laskun ensimmäisillä treffeillä tai ultraäänikuvasta niiden pikkutyttö: On olemassa lukemattomia pieniä asioita, jotka olisi pidettävä loppuelämän. Juuri tällainen muistoesineitä pieni luonnollinen värillinen puinen laatikko toimii aarrearkku. Rakkaudella säilynyt 15 x 9,5 x 8 cm kokoinen rinnan kaikki vanhat ja tulevat matkamuistoja elämästä rakkaasi, tai esimerkiksi isäsi - käytännöllinen ja ehdottomasti henkilökohtainen lahja idea, esimerkiksi 18 tai 50 vuotta oman ystävät ja tuttavat!

Koska erityinen kohokohta voit on annettu yksilöllisesti rakkaasi kaiverrus ruutuun. Ikä syntymäpäivä lapsi saavutti ilmestyy houkutteleva laakerinlehtiseppelemerkki ja vastaava nimi on sitten alle vieressä iloista ""Hyvää syntymäpäivää"".

Tällöin voit piilottaa pieni lahja syntymäpäivä ja tai vastaanottaja on muistona kaikille pienille muistoesineitä!

Tuotetiedot

Aarrearkkuun kaiverrus syntymäpäivä

Toimituksen sisältö: 1 laatikko kaiverrus
Ominaisuudet:
tallentamiseksi pieniä henkilökohtaisia ​​muistoesineitä
kaareva korkit
joka pyydetään Kaiverrus: Age laakerinlehtiseppelemerkki, kuten teksti ""Hyvää syntymäpäivää"" + Wunschname
Materiaali: puu ja metalli
Väri: luonnollinen
Mitat: 15 x 9,5 x 8 cm
Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä kaiverrusta.

2022-12-08T20:43:41+00:00