Tarvitsetko apua?

Aarrearkku kaiverruksella

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Aivan upea ja ihana lahjatuote: tämä aarrearkku viestii jakamisen, pyhän ehtoollisen ja rauhan sanomia, ja se onkin mitä syvällisin annettava esimerkiksi ystäväperheen tai sukulaisten lapsille. Ja totta kai tämä arkku on kiehtova lahja myös omille lapsille, jotka pääsevät esimerkiksi ripille.

* Pakolliset kentät

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä huikean hieno aarrearkku on ulkoasultaan suunniteltu katolisen perinteen ehtoolliselle pääseville lapsille, mutta se toimii toki myös lahjana esimerkiksi ripille pääsevälle: sijoita arkkuun tilanteeseen sopiva lahjatuote ja anna tämä syvällinen ja ihana tuote lahjaksi lähipiirissä olevalle lapselle tai nuorelle. Totta kai puinen aarrearkku myös stimuloi lapsen mielikuvitusta ja innoittaa monenlaisiin leikkituokioihin. Hienon puisen kirstun kannessa on lisäksi kuvattuna rauhankyyhky, joka tekee arkusta entistä syvällisemmän lahjan.

Toimi nyt ja tilaa kauttamme tämä kaunis tuote, jolla on myös syvempää merkitystä. Aarrearkku saattaa olla lapselle tai nuorelle tärkeä omien tavaroiden säilytyspaikka, joten lahjoita tämä upea puuesine ja osallistu läheisen lapsen iloon!

Tuotetiedot

Aarrearkku kaiverruksella

  • rauhankyyhky-kaiverrus kannessa
  • personoitava kaiverrus kahdella rivillä, à 25 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • mitat: 15 cm x 9,5 cm x 8 cm
  • materiaali: puu, metalli
2023-01-29T02:58:02+00:00