Tarvitsetko apua?

Aamiaistarjotin pääsiäiskuvalla ja kaiverruksella

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Pääsiäinen on mukava ja rentouttava juhlapyhä kiireisen kevään keskellä, ja sitä kelpaakin juhlia esimerkiksi ystävälle tai sukulaiselle annettavalla puutarjottimella. Kaiverruta lahjansaajan nimi tarjottimen pintaan. Nyt kelpaa nauttia aamiainen vaikka vuoteessa tämän komean tarjottimen kera.
14,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Jos läheisen ihmisen syntymäpäivä sattuu pääsiäisen tienoille, älä etsi lahjaa tätä kauempaa: upea, bambupuinen pääsiäistarjotin on kiva ja myös persoonallinen lahjaidea – siihen voidaan kaivertaa lahjansaajan nimi ja näin siitä tulee entistä henkilökohtaisempi annettava. Pääsiäistarjotin on riittävän kokoinen, jotta sen päälle voidaan kattaa isokin aamiainen. Herkullista, toteamme lahjat.fi-toimituksessa!

Bambu materiaalina on luontoystävällistä ja vastuullisesti tuotettua, ja pinnan värinmuodostus on kiehtovasti moniulotteinen: pääsiäisaiheinen kuvapainatus näyttää tämän tarjottimen pinnassa erityisen hauskalta ja hienolta. Tämä lahja tuottaa saajalleen iloa ja hyvää mieltä, ja ehkäpä pääsiäispupukin käy piilottamassa suklaamunan jonnekin lähistölle – pääsiäisessä ja pääsiäisajan lahjoissa on taikaa!

Tuotetiedot

  • mitat: 22 cm x 13,8 cm
  • materiaali: bambu
  • kaiverrus enintään 20 kirjainta
  • Huom! Kyse on luonnontuotteesta, joten kaiverruksen ulkoasu vaihtelee hieman tuotteesta toiseen
2023-12-07T12:48:08+00:00