Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Aamiainen Tiffanylla -julistetaulu

18,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Iki-ihanan ja ikonisen Audrey Hepburnin ikimuistoisin elokuva on varmastikin Aamiainen Tiffanylla. Niinpä elokuvan juliste, jossa Hepburn pitää kädessään lähes yhtä ikonista pitkää savuketta, kuuluu jokaisen Hepburn- sekä Aamiainen Tiffanylla -elokuvan fanin seinälle. Loistava lahjaidea juuri sellaiselle läheiselle!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Audrey Hepburn on yksi Hollywoodin kultaisen ajan ikonisimpia tähtiä. Loistava näyttelijä ja tyyli-ikoni, josta on muodostunut kokonaisen aikakauden kuvaaja. Upeat kauriinsilmät, tyttömäinen tyyli, kupliva elämänilo ja hillitty eleganssi inspiroivat ihmisiä yhä tänä päivänäkin, vuosia hänen kuolemansa jälkeen.

Hepburnin tunnetuin elokuva on mitä luultavammin juuri Aamiainen Tiffanylla, missä Hepburn näyttelee Holly Golightlya, nimensä mukaisesti elämänsä kovinkin kevyesti ottavaa, kallista seuralaistyttöä. Audrey Hollyna pitkä tupakka kädessään on varmasti yksi ikonisimpia ja ikuistetuimpia Hollywood-elokuvien kuvia. Nyt voit saada itsellesi tämän ikonisen elokuvan julisteen, ja juurikin tuon edellä mainitun kuvan, ikuistettuna joko omalle seinällesi tai Audreyta elokuvaa ihailevalle ystävällesi. Taulu suorastaan huokuu 60-luvun charmia ajalle tavanomaisine värisommitteluineen, joten sopii loistavasti myös 60-luvun tyylistä vaikutteita saavan läheisen seinälle.

Tuotetiedot

Aamiainen Tiffanylla -julistetaulu

  • Materiaali: pellava, puu
  • Mitat: n. 69 x 50 x 3 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-20T20:24:50+00:00