Tarvitsetko apua?

3D-valokuvakehys

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kas näin muutetaan ihan tavallinen valokuva upeaksi kolmiulotteiseksi seinäkoristeeksi! Tämä kullanvärinen metallikehys muistuttaa olemukseltaan hieman Pariisin Eiffel-tornia ja se voidaan joko ripustaa seinälle tai asettaa seisomaan pöydälle tai kirjahyllyyn. Kaikille sisustusintoilijoille ja tyyliniekoille tämä 3D-valokuvakehys on mitä parhain lahja. Se tuo hienoa tunnelmaa ja hillittyä charmia niin kodin seinälle kuin vaikkapa toimiston pöydälle. Osta nyt lahjaksi läheiselle ystävälle tai sukulaiselle – hieno lahjaidea!

Other customers bought

Kuvaus

1800-luvun lopulla valmistunut Eiffel-torni on Pariisin kaupungin kuuluisin maamerkki ja nähtävyys, ja se edustaa hienoa industrial-henkistä designia. Aivan Eiffelin kokoista lahjaa emme nyt kuitenkaan ole tarjoamassa, mutta tämä 3D-valokuvakehys edustaa samaa tyylisuuntaa ja luo kodin sisustukseen tuulahduksen mannermaista tunnelmaa.

Tämä komea 3D-valokuvakehys on valmistettu tukevasta kuparista ja sen sisään soveltuu asettetavaksi 10 cm x 15 cm kokoinen valokuva. Kuva ikään kuin leijuu kehyksen sisällä, ja kokonaisuus luokin näyttävän kolmiulotteisen efektin. Tämä kehys näyttää seinälle ripustettuna tai pöydän päälle asetettuna aivan uskomattoman hienolta ja vangitsee katseet. Ja onkin omasta sisustusmausta kiinni, haluaako kehyksen nostaa seinälle vai antaako sen seisoa omalla painollaan alustan päällä. Joka tapauksessa paketin mukana toimitetaan materiaalit kehyksen seinälle ripustamista varten. Kehys toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, mikä tietenkin nostaa tämän tuotteen lahjoituspotentiaalia entisestään.

3D-valokuvakehys on ihana lahja sisustajalle, joka haluaa kotiinsa hieman erityislaatuista tunnelmaa. Erittäin hyvin kehys soveltuu myös liikelahjaksi kollegalle tai ostettavaksi esimerkiksi työpaikan taukotilaan, missä se piristää muuten harmaata toimistoilmapiiriä. Osta nyt lahjaksi ja vastaanottaja saa kehyksen lisäksi annoksen upeaa tyyliä ja trendikkyyttä.

Tuotetiedot

  • ripustettavaksi tai pöydälle asetettavaksi
  • mitat: 15,3 cm x 20,3 cm x 7,6 cm
  • soveltuu 10 cm x 15 cm valokuville
  • toimitetaan lahjapakkauksessa
  • ripustustarvikkeet mukana pakkauksessa
  • materiaali: kupari, lasi
2023-11-29T15:37:50+00:00