Tarvitsetko apua?
Tilaa uutiskirjeemme ja varmista 10% alennus! 10% alennus uutiskirjeen tilauksesta!

Lisää kuvia

Muistatko kaupastamme hauskan 3D-syntymäpäiväkortin, jonka keskellä on sympaattinen nallemotiivi? Saammeko esitellä toisen yhtä hienon syntymäpäiväkutsujen katseenvangitsijan! Kun avaat tämän päällisin puolin ihan tavallisen näköisen synttärikortin, sen keskelle ilmestyy paperista valmistettu 3D-muoto: kolme ihanaa sydäntä rinnakkain. Tämä kaunis kortti toivottaa omalla ihanalla ja miellyttävällä tavallaan mitä parhainta syntymäpäivää. Kiva, pienimuotoinen mutta aina toimiva lahjaidea ystävän tai sukulaisen synttäreille, lastenkutsuille tai miksei kumppanillekin merkkipäivänä.
 • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
 • Toimitus 4-7 päivässä
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • 30 päivän palautusoikeus1
9,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
 • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
 • Toimitus 4-7 päivässä
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Paljon onnea vaan! Oletko aina metsästänyt sitä hieman erikoisempaa ja tavallisuudesta poikkeavaa synttäriyllätystä? Jotain pientä, joka nostaa lahjasi seuraavalle tasolle ja naurattaa sekä ihastuttaa saajaansa? Nyt ei tarvitse enää etsiä: tämä 3D-kortti on juuri sellainen pieni bonus, joka tekee syntymäpäiväpaketista entistä upeamman ja juhlavamman.

3D-syntymäpäiväkortti toimii seuraavasti: kun kortti taitetaan auki, paperinen kolmiulotteinen veistos nousee täyteen mittaansa kortin keskellä. Lahjat.fi-verkkokaupassa on saatavilla monenlaisia 3D-kortteja, mutta tässä tapauksessa kortin reunat saavat kortin keskelle nousemaan kolmesta sydämestä askarrellun, kauniin kolmiulotteisen motiivin. Kortti on käsin valmistettu, ja siinä onkin sekä perinnetietoisuutta että modernismia: näin hienoa korttia ei lapsuudestaan muista, mutta käsin tehtyjen korttien perinne ulottuu toki vuosikymmenten taakse. Kortin juhlallisuuden viimeistelee kirjekuori, jossa se toimitetaan. Kortti melkein toimisi lahjana ihan sellaisenaan ja toki kruunaa minkä tahansa lahjan, jonka yhteydessä se annetaan.

3D-kortti on myös sen verran tavanomaista juhlallisempi oheistuote, että se sopii annettavaksi myös erityisen tärkeillä merkkipäivillä, esimerkiksi 18-vuotisjuhlissa tai viisikymppisillä. Toimi nyt ja tilaa tämä verraton tuote verkkokaupastamme, sillä läheistä ihmistä on aina ihana muistaa kauniilla koriste-esineillä.

Tuotetiedot

 • käsin tehty
 • mitat: 15 cm x 15 cm
 • toimitetaan kirjekuoressa
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
2018-07-16T12:28:26+00:00