Tarvitsetko apua?

2in1: Niska- & matkatyyny

17,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Yksi tyyny, kaksi mukavaa tapaa matkustaa! Tämä 2in1 niska- ja matkatyyny tarjoaa lisämukavuutta matkalle kuin matkalle lähestulkoon kulkuneuvosta riippumatta! Tilaa nyt ja matkusta rennosti!

Other customers bought

Kuvaus

Moniko meistä on epätoivoisesti yrittänyt nukkua lentokoneessa, junassa tai bussissa ja saanut palkinnokseen unen sijasta vain jumittavan niskan? Esimerkiksi pitkät lentomatkat ovat karmean puuduttavia - paitsi... jos sinulla on mukanasi tämä maanmainio 2in1 niska- & matkatyyny!

Tämä tyyny on kerrassan yliveto matkakumppani. Pakkaa se aina mukaan käsimatkatavaroihisi ja voit nukkua mukavasti riippumatta siitä, onko kyseessä yön yli kestävä bussimatka vaiko vain muutaman tunnin lento. Tyyny on täytetty polystyreenimikrokuulin, joten se muotoutuu niskasi ja hartioidesi mukaan, mutta pysyy napakkana hyvin tukien. Lisäksi voit muuntaa sen sarvenmuotoisesta niskatyynystä tavallisen muotoiseksi tyynyksi käden käänteessä kääntäessäsi vain sen sisäpuolen ulospäin.

Tuotetiedot

2in1: Niska- & matkatyyny

  • Niskatyyny & matkatyyny yhdessä
  • Muunnetaan kääntämällä sisäpuoli ulospäin
  • Materiaali: Etupuoli: 85 % polyesteriä, 15 % elastaania, taustapuoli: 100 % polyesteriä, täyte: 100 % polystyreenimikrokuulia
  • Pestävissä
  • Mitat: n. 30 x 32 cm
2020-11-27T10:19:28+00:00